U šta se pretvara glavni grad BiH

Drama u Sarajevu: Muškarca izboli pa ga pregazili automobilom

Hronika02.06.24, 13:16h

Drama u Sarajevu: Muškarca izboli pa ga pregazili automobilom
Odmah su na lice mjesta izašli su pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo kao i službenici Hitne pomoći koji su prebacili 39-godišnjaka na KCUS

 

 

Tokom jučerašnjeg dana dogodila se prava drama u sarajevskom naselju Boljakov potok kada je teško povrijeđena jedna muška osoba, dok je druga lišena slobode zbog fizičkog napada.
 

Kako saznaje portal Crna-hronika sve se dogodilo oko 19h u ulici Hekim Oglu Ali-paše na području sarajevske općine Novi Grad. Drama se desila ispred porodične kuće u kojoj je teško povrijeđen 39-godišnjak.

 

Kako se nezvanično saznaje, 33-godišnjak je na pragu porodične kuće fizički 39-godišnjaka izbacio i onda na njega nasrnuo oštrim predmetom. Nakon što ga je teško povrijedio, odlučio je i da ga pregazi automobilom.

 

Odmah su na lice mjesta izašli su pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo kao i službenici Hitne pomoći koji su prebacili 39-godišnjaka na KCUS.
 

39-godišnjak je teško povrijeđen i nalazi se u životnoj opasnosti, navodi Crna-hronika.

 

O ovom slučaju oglasili su se i iz policije.

 

- Dana 01 .06.2024 godine u 20,05 sati policijski službenici PU Novi Grad, lišili su slobode lice S.M. iz Sarajeva, zbog krivičnog djela iz člana 172 . stav 3. KZ FBiH, /Teška tjelesna povreda/, na štetu A.Dž. iz Sarajeva. Osumnjičeni je predat u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo - saopšteno je iz MUP-a KS

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook