NOVI UŽAS U BEOGRADU

Djevojčica krenula u školu pa upucana iz vazdušne puške u centru grada, hitno prevezena u bolnicu!

Hronika29.05.24, 19:44h

Djevojčica krenula u školu pa upucana iz vazdušne puške u centru grada, hitno prevezena u bolnicu!
U prvom trenutku, nakon što je ranjena, pomislila je da ju je u nogu udarila loptica. Nekoliko sekundi kasnije primijetila je krv

 

 

 

Jutros oko 8 sati djevojčica (15) upucana je iz vazdušne puške u blizini Kalemegdana (Beograd). Pogođena je u butinu.


Kako saznaje Blic, djevojčica je krenula u školu, a u prvom trenutku, nakon što je ranjena, pomislila je da ju je u nogu udarila loptica. Nekoliko sekundi kasnije primijetila je krv. 


Djevojčica je prevezena na Institut za majku i dijete gdje je odmah pripremana za operaciju.


Tinejdžerka je zadobila prostrijelnu ranu u butini.


Kako Blic nezvanično saznaje, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da utvrdi odakle je za sada NN osoba pucala i ranila djevojčicu u butinu kod Kalemegdana. Takođe, dat je nalog da se što prije pronađe pucač.


Pre četiri dana pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, PS Savski venac, identifikovali su i priveli muškarca (66) koji se sumnjiči da je 25. maja u Sarajevskoj ulici oko 19.15 časova, pucajući iz vazdušne puške, nanio povrede jedanaestogodišnjem dječaku. 


Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Prvom osnovnom sudu u Beogradu da se osumnjičenom muškarcu odredi pritvor zbog sumnje da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično djelo, ali sud je odbio prijedlog, te je osumnjičeni muškarac pušten da se brani sa slobode.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook