PORUKE LIJEPOJ SUPRUZI NA INSTAGRAMU

Romantični Nikola Koja otkriva tajnu sretnog braka: Moja žena, moj cijeli svijet!

Lifestyle07.01.17, 17:22h

Romantični Nikola Koja otkriva tajnu sretnog braka: Moja žena, moj cijeli svijet!
Nedavna premijera filma “Stado”, Kojinog rediteljskog debija, stavio je glumca u žižu medijskog interesovanja, a ništa manje pažnje pri zajedničkim pojavljivanjima nije dobila ni Aleksandra


Nikola Kojo će ove jeseni proslaviti desetu godišnjicu braka sa suprugom Aleksandrom, s kojom ima dvije kćerke. Popularni glumac nikada nije krio da mu je ona najveći oslonac u životu.


Ovaj poznati par je od početka veze nastojao da svoju privatnost drži dalje od očiju svih zainteresovanih, što dokazuje i činjenica da se zajedno u javnosti pojavljuju jako rijetko.


Međutim, nedavna premijera filma “Stado”, Kojinog rediteljskog debija, stavio je glumca u žižu medijskog interesovanja, a ništa manje pažnje pri zajedničkim pojavljivanjima nije dobila ni Aleksandra.


Nakon premijere, Nikola se na Instagramu zahvalio supruzi na podršci tako što je postavio zajedničku fotografiju i napisao: Moja Aleksandra, moj cijeli svijet.


Da se javno pokazivanje ljubavi prema supruzi ne završava tu, Nikola je pokazao novom objavom na kojoj je napisao sljedeće: "Ništa na ovom svijetu ne može biti tako lijepo kao ono što si mi dala. Tvoja ljubav je u moj život unijela svjetlost i sama pomisao da si moja žena me čini najsrećnijom osobom na svijetu. Hvala ti za sve. Volim te".

 

nikola-kojo-supruga-poruke

 

(Azramag.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook