Jednoglasna odluka

Kandidat za direktora Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević

Hronika19.06.24, 16:00h

Kandidat za direktora Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević
Nezavisni odbor nastavlja aktivnosti na provođenju procedure izbora direktora Policije Republike Srpske, prema Zakonu o policiji i unutrašnjim poslovima, u okviru kojeg se pribavlja mišljenje nadležnog ministra o odabranom kandidatu za direktora, te predlaganje Vladi Republike Srpske kandidata za direktora Policije

 

 

Članovi Nezavisnog odbora za izbor direktora Policije Republike Srpske danas su na sjednici jednoglasno donijeli odluku o odabiru kandidata za direktora Policije Republike Srpske. Riječ je o Siniši  Kostreševiću, aktuelnom direktoru Policije Republike Srpske.

 

Nezavisni odbor nastavlja aktivnosti na provođenju procedure izbora direktora Policije Republike Srpske, prema Zakonu o policiji i unutrašnjim poslovima, u okviru kojeg se pribavlja mišljenje nadležnog ministra o odabranom kandidatu za direktora, te predlaganje Vladi Republike Srpske kandidata za direktora Policije.

 

Sjednicom je predsjedavao predsjednik Nezavisnog odbora Gojko Pavlović, a prisustvovali su i Mile Tadić, Željka Mileusnić, Jovo Marković, Lana Oro, Radenko Vujasin i Sađa  Topić, navodi se u saopćenju Osjeka za odnose s javnošću Narodne skupštine RS.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook