policija o čudnom ponašanju

Zašto se ne pronalazi tijelo male Danke? Ubice priznale toliko toga, ali ne i lokaciju gdje su bacili ubijeno dijete

Hronika05.04.24, 14:15h

Zašto se ne pronalazi tijelo male Danke? Ubice priznale toliko toga, ali ne i lokaciju gdje su bacili ubijeno dijete
Međutim, dva ključna elementa su i dalje misterija - gdje i kako je skriveno tijelo Danke i kako je ubijena

 

 


Poslije 10 dana opsežne potrage za Dankom Ilić (2) iz Bora, u četvrtak ujutru stigla je jeziva vijest da je djevojčica ubijena, a sve nade da će biti pronađena živa i zdrava, zauvijek su ugašene. Radnici "Vodovoda" Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot, priznali su da su ubili djevojčicu automobilom, a potom tijelo bacili na deponiju. Međutim, dva ključna elementa su i dalje misterija - gdje i kako je skriveno tijelo Danke i kako je ubijena.


Policija i danas nastavlja detaljnu potragu za tijelom ubijenog deteta, a osumnjičeni su policiji rekli kako su dva dana nakon ubistva otkopali tijelo i zakopali ga na drugo mjesto, piše Blic.


- Ne možemo da im verujemo zato što prebacuju krivicu jedan na drugog - rekao je ministar Gašić.


A kako je rekao načelnik UKP Ninoslav Cmolić, "jedan od ubica ima blokadu i ne može da se sjeti gdje je ostavio tijelo".


Put od Banjskog polja ka Boru mesto najintenzivnije potrage


Desna strana puta, o kom je govorio i ministar Bratislav Gašić, a koji vodi od Banjskog Polja ka Boru, mjesto je najintenzivnije potrage. Ići će se i duž Borskog okruga.


Na licu mjesta su vozila mehanizacije, policajci, vatrogasna služba. Policija kontroliše saobraćaj i ne dozvoljava se prilaz mjestima na kojima traje potraga. Tu su i spasioci sa psima i cio teren pretražuju već nekoliko puta.


"Priznali su toliko toga, ali ne i lokaciju"


"U istrazi su toliko toga priznali, ali ne i lokaciju na kojoj je tijelo. Preciznije, rekli su više lokacija", rekli su.


Žandarmerija prekopavala plac ubice


I juče se intenzivno pretraživalo kod deponije, ali i u selima iz kojih su uhapšeni.


Juče je u toku dana žandarmerija pretraživala selo u kom živi osumnjičeni Srđan Janković, nakon čega su inspektori sa sobom odveli i njegovog oca.


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook