I RADNICI 'VODOVODA' KOPALI

Nešto tu nije jasno: Deponija na kojoj su osumnjičeni navodno ostavili Dankino tijelo detaljno pretražena prije tri dana

Hronika04.04.24, 14:33h

Nešto tu nije jasno: Deponija na kojoj su osumnjičeni navodno ostavili Dankino tijelo detaljno pretražena prije tri dana
Najupečatljivije je to što su se tada na deponiji nalazili radnici JP „Vodovod Bor“ koji su pomagali u kopanju, a navedeno je da na njoj praktično više nema smeća, već da je uglavnom ostala samo zemlja

 

 

Nakon desetodnevne potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić, prvobitno je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio a potom i MUP potvrdio da je djevojčica ubijena, i da su uhapšena dvojica radnika JP Vodovod iz Bora, S. J. i D. D, zbog sumnje da su počinili ubistvo.


Danka je navodno ubijena na putu kolima, a tijelo je bačeno na deponiju.


Međutim, vijest da policija pretražuje deponiju na Starobrestovačkom putu objavljena je u medijma još prije tri dana. Tada je navedeno da na nju vodi novi trag tada nestale Danke, podsjeća Danas.rs.


Mediji su tada navodili da su na deponiji vatrogasci, policijski inspektori i mehanizacija, tačnije bager, koji polako kašikom kopa zemlju, a zatim je istresa kako bi se sadržaj detaljno pregledao. Takođe je navedeno da se policija usredsredila samo na jednu tačku pretrage.


Danas.rs dalje ističe da je najupečatljivije to što su se tada na deponiji nalazili radnici JP „Vodovod Bor“ koji su pomagali u kopanju, a navedeno je da na njoj praktično više nema smeća, već da je uglavnom ostala samo zemlja.


Fotografije na kojima se vide radnici borskog vodovoda se vide na slikama koje su objavili pojedini mediji.


Danas se oglasio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i objavio da je djevojčica Danka Ilić, za kojom se tragalo deset dana ubijena, a da su ubistvo priznala upravo dva radnika JP „Vodovod Bor“ S.J. i D.D.


Kako je potvrđeno za ATV, S.J. je vozio službeni automobil „fiat panda“, dok se na mjestu suvozača nalazio D.D. Oni su, navodno djevojčicu usmrtili udarivši je kolima u ulici Radomira Putnika u Banjskom polju, nedaleko od mjesta gdje je dijete nestalo, a potom su tijelo djeteta vozilom odvezli do divlje deponije na Starobrestovačkom putu, koju je MUP prije tri dana detaljno pretraživao i tamo bacili tijelo.


Na deponiji se trenutno nalaze jake policijske snage, a navodno su i osumnjičeni na licu mjesta, koju su dovedeni kako bi pokazali na kom su tačno mjestu ostavili tijelo djevojčice.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook