POKUŠALA SAMA DA JE NAĐE

Vještak pojašnjava najveću misteriju slučaja: 'Samo majka zna tačno vrijeme kada je Danka nestala'

Hronika01.04.24, 18:44h

Vještak pojašnjava najveću misteriju slučaja: 'Samo majka zna tačno vrijeme kada je Danka nestala'
Mještani su, tokom prethodnih dana, ispričali da je majka prije prijave policiji sama tražila dijete. Kada nije uspjela da ga pronađe, navodno ja pozvala supruga, pa tek onda policiju

 

 

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić traje već sedam dana. Zasad nema naznaka o tome gde bi Danka mogla da bude. Policijske i vatrogasne ekipe danima pretražuju područja u selu i oko njega, ali pretraga nije dala rezultate. 


Nije potpuno sigurno ni u koje je vrijeme nestala djevojčica, jedino što se zna jeste da je majka nestanak prijavila policiji u utorak u 13.45 sati.


Kada je djevojčica tačno nestala može da zna samo majka, koja je u trenutku nestanka djevojčice bila sa dvoje djece u dvorištu kuće u Banjskom Polju. Mještani su, tokom prethodnih dana, ispričali da je majka prije prijave policiji sama tražila dijete. Kada nije uspjela da ga pronađe, navodno ja pozvala supruga, pa tek onda policiju.


- Kada je tačno dijete nestalo zna samo majka. Veoma je teško da se utvrdi vrijeme. Mogla je da pozove policiju kasnije ili da ne zna koliko je tačno bilo sati kada je dijete nestalo - objašnjava za Telegraf.rs sudski vještak Časlav Ristić.


Podsetimo, do sada su poznate informacije da je djevojčica u trenutku nestanka nosila ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu. Majka je prijavila da se okrenula da drugom djetetu da vodu i da, kada je ponovo pogledala na mjesto na kom je bila Danka, djevojčice nije bilo.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook