VIDEO/ Zastrašujuće

Horor u klubu u susjedstvu: Šankerica zapalila goste, vlasnik lokala odlučio zastalno zatvoriti!

Hronika24.03.24, 13:54h

Horor u klubu u susjedstvu: Šankerica zapalila goste, vlasnik lokala odlučio zastalno zatvoriti!
Policija je potvdila događaj i u incidentu je na kraju povrijeđeno sedmero ljudi

 

 

U jednom noćnom klubu u Karlovcu sinoć je došlo do incidenta. Nešto nakon 2 sata ujutro konobarica je "palila" šank i to s pićem koje u sebi ima 80 posto alkohola i koristi se u koktelima. 

 

Zapalila se boca u kojoj je bilo popularno piće, a vatra sa šanka zahvatila je i nekoliko osoba što se vidi na snimci koja kruži društvenim mrežama.

 

Dok šank “gori” zbog “ugođaja” čuje se glazba i stihovi “… ove noći pijani”, a u jednom trenutku vatra zahvaća barem tri osobe koliko se vidi na snimci. Zavladala je panika, a kako pišu tamošnji mediji, vrlo brzo stigla je policija, dok su ozlijeđenih odvezeni u karlovačku bolnicu na Švarči, tek nekoliko stotina metara dalje od lokala.

 

Policija je potvdila događaj i u incidentu je na kraju povrijeđeno sedmero ljudi.

 

Od tih sedam, jedna djevojka je završila na intenzivnoj njezi, a vlasnik 'Monaca', kluba u kojem se se dogodio incident odlučio je prekinuti s radom.

 

- Istina je da zatvaram. Ljudske žrtve nemaju cijenu. Trenutno se tako osjećam da mislim da je to jedino ispravno. Nisam stupio u kontakt s povrijeđenima, nisam dobio nikakvu službenu informaciju pa ne znam kako su. Policija je noćas još uviđaj obavila. Ja ću zatvoriti. Prostor nije moj, izlazim iz prostora, više tu ne mislim raditi niti voditi klub. Nije zatvaranje na sedmicu ili dva, stvarno zatvaram”, rekao je vlasnik disco kluba Monaco Gordan Fancev, piše 24.sata

 

Video možete pogledati ovdje

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook