VIDEO/ Objavljen snimak

Srbija ga štiti: Radoičić koji je učesnik terorističkog napada na Kosovu nokautirao muškarca u lokalu

Hronika28.02.24, 08:53h

Srbija ga štiti: Radoičić koji je učesnik terorističkog napada na Kosovu nokautirao muškarca u lokalu
Milan Radoičić je, podsjećamo, na sebe preuzeo odgovornost za teroristički napad u Banjskoj koji se dogodio u septembru prošle godine

 

 

Radio-televizija Kosova objavila je snimak na kojem se, kako tvrde, nalazi bivši potpredsjednik Srpske liste Milan Radoičić i bivši gradonačelnik Kosovske Mitrovice Aleksandar Špirić.

 

Na snimku se vidi kako muškarac, za kojeg medij sa Kosova tvrdi da je riječ o Radoičiću, brutalno udara muškarca koji mu prilizu.

 

Nakon brutalnog udarca, muškarac je završio na podu.

 

RTK piše da se incident se dogodio prije izvjesnog vremena u hotelu „GRAY“ na Kopaoniku. 

 

Isti medij je naveo da je pokušao stupiti u kontakt sa Spirićem, ali bezuspješno. Kontaktirali su i kosovsku policiju kako bi dobili informacije da li je Spirić pokrenuo postupak protiv Milana Radoičića.

 

Prema riječima zamenika direktora kosovske policije Vetona Eljšanija,  Spirić nije podnio prijavu, piše RTK.

 

Milan Radoičić je, podsjećamo, na sebe preuzeo odgovornost za teroristički napad u Banjskoj koji se dogodio u septembru prošle godine.

 

Tada je grupa od 20-ak naoružanih Srba napala patrolu kosovske policije, te tom prilikom ubila jednog policajca. Nakon toga je uslijedila akcija kosovskih specijalaca koji su ubili trojicu napadača srpske nacionalnosti.

 

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook