FOTO&VIDEO/ Za Stanelijem luduje cijela Skandinavija

Maja Šuput jecala zbog trika mađioničara iz BiH - njegova životna priča tjera suze na oči: 'Gdje god bih otišao, smatraju me budalom...'

Showbizz01.10.21, 13:36h

Maja Šuput jecala zbog trika mađioničara iz BiH - njegova životna priča tjera suze na oči: 'Gdje god bih otišao, smatraju me budalom...'
Usprkos ostvarenom uspjehu, život su mu obilježili bol i patnja. Zbog svega što je proživio, kaže, osjeća se kao da ima 40 godina, iako mu je tek 25

 

Mađioničar Staneli, rodom iz Bosne i Hercegovine za kojim luduje cijela Skandinavija, predstavio se u prvoj emiosiji nove sezone 'Supertalenta' iluzijama s "karijolom", a za svakog je člana žirija, Martinu Tomčić, Janka Popovića Volarića, Davora Bilmana i Maju Šuput, pripremio i poseban trik.

 

Do suza je ganuo i publiku i žiri, a posebno Maju kada je izvukla kartu s brojem osam koju je on pretvorio u fotografiju nje i sina.

 

maja-bloom

 

"Sad ste me slomili do kraja. WOW! I da se ovo nije dogodilo morala bih vam reći da je ovaj nastup bio fenomenalan.

 

Privatno ste me dotakli. Mislim da iza ove priče ima još gomila drugih koje bismo voljeli čuti i primjer ste da netko, ako želi, može napraviti baš sve što hoće" - rekla je Maja dok je grcala u suzama.

 

"Inače ne volim mađioničare i sve one koji izvode trikove s kartama, ali kada je Maja dobila svoj trik, uspjela sam se i ja raspasti. Svojim životom i primjerom pokazujete da preživljavaju samo najjači" - poručila je Martina Tomčić.

 

Davor Bilman je priznao da je bilo vrlo impresivno i da se veseli sljedećem nastupu, a i od Janka je dobio prolaz.

 

Euforična i emotivna Maja Šuput na kraju je stisnula zlatni gumb, što je dodatno oduševilo publiku.

 

maja-staneli

 

Staneli je tijekom predstavljanja otkrio kako je s 14 godina pobjegao od kuće kako bi se pridružio cirkusu i od tada svoj život posvećuje mađioničarskim trikovima, piše Gloria.

 

Životni put odveo ga je u Švedsku, gdje je trikovima zadivio i švedsku kraljevsku obitelj, te je veoma tražen diljem Skandinavije.

 

Usprkos ostvarenom uspjehu, život su mu obilježili bol i patnja. Zbog svega što je proživio, kaže, osjeća se kao da ima 40 godina, iako mu je tek 25.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još