SKANDAL NA JADRANU

Srbi izbačeni sa plaže: Otjeraše nas jer ne trošimo dovoljno para... Konobar: Naruče samo jedan espresso, sjede cijeli dan!

Lifestyle16.07.21, 18:36h

Srbi izbačeni sa plaže: Otjeraše nas jer ne trošimo dovoljno para... Konobar: Naruče samo jedan espresso, sjede cijeli dan!
Jedan turista iz Srbije se žali da je sa prijateljima izbačen sa plaže Korali u Sutomoru od strane direktora i konobara kafića, uz obrazloženje da ne troše dovoljno para. Međutim, tu je i druga strana priče...

 

 


Sezona u Crnoj Gori je u punom jeku, a jedan turista iz Srbije otkrio je za Informer da mu se dogodila neprijatnost na plaži u Sutomoru.

 


- Izbačeni smo sa Sutomorske plaže od strane direktora i konobara jer ne trošimo dovoljno para. Danas smo došli u Čanj i ovo nas je dočekalo na plaži - napisao je on.


Na cjenovniku stoji nekoliko pravila, ali i tačno određena suma koju treba da potrošite ako želite da koristite ove usluge.


- Suncobrani su dio kafića i zabranjen je cjelodnevni boravak, ostavljanje peškira, spavanje i tako dalje. Za cjelodnevni boravak obavezna je konzumacija pića i minimum 30 eura.

 

kafic-sutomore-pravila


Nakon ovoga oglasio se i konobar ovog lokala i otkrio svoju stranu priče, prenose Novosti.rs.


- E, pa ovako. ja sam konobar koji je "izbacio" gospodina iz plažnog bara. Naravno, nisam ga izbacio ni ja, niti moj direktor, nego ga ljubazno zamolio da naruči neko piće, ili da oslobodi sto. Zašto?! Zato što je gospodin (kardiohirurg, kako on kaže) 15 dana dolazio u plažni bar sa cijelom porodicom. Nisu prijatelji , kako on kaže, nego on, tata, žena i dvoje djece. Dođu u 12 sati i naruče samo jedan espresso! Sjede od 12 do 19 svaki dan! Pritom, sa sobom nose mali onaj frižider u kom su i doručak i ručak i večera, a i sokići za djecu i njih. Čitav dan naručiš samo jedan espreso, a vadiš sokove iz prodavnice na sto u kafanu i piješ. Gdje to ima?!! Ja razumijem da se nema i da ljudi žele da odvedu djecu na more, zato ga i nisam cimao jer sam i sam roditelj. Ali taj dan je baš bilo posla i ljubazno sam ga zamolio, nadao sam se da će da ima razumijevanja pa naruči nešto, ili oslobodi sto da i mi nešto zaradimo. Ali ne, on se žalio novinama, turističkoj agenciji, poreskoj. Svima! Kakav bezobrazluk!! Žao mi je što nemam ime i prezime čovjeka da ga ovde napišem. Pozdrav za njega od konobara.


(DEPO PORTAL/ad/Foto:Arhiv)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 55

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još