VIDEO/ KAO DA JE NA MORU

Posjetite beach bar „Exotic“, carstvo nargile i ljetnog provoda na Jablaničkom jezeru

Lifestyle08.07.21, 11:18h

Posjetite beach bar „Exotic“, carstvo nargile i ljetnog provoda na Jablaničkom jezeru
Posljednjih dana sve veću pažnju privlači novootvoreni beach bar "Exotic" na Jablaničkom jezeru, u Ostrožcu, koji je ubrzo postao omiljeno mjesto onih koji vole ponudu koji nudi ovaj turistički objekat

 

Uz dobro upakovan ambijent, pješčanu plažu, pogled na jezero i prirodne ljepote okolnih planina, nudi se uživanje u kuhanju, sunčanju, vožnji splavovima, jet ski-jem i mnogim drugim pratećim atrakcijama.

 

Pogledaj video!

 

 

Osigurane su ležaljke uz ukusnu hranu i piće svakim radnim danom 08:00h do 20:00h. Uz mjesto na plaži osigurano je i parking mjesto, kao i sve ostale pogodnosti u ovisnosti od potreba samih gostiju.

 

exotic-bar2

 

Posjetite i Vi novootvoreni beach bar i uz opuštenu atmosferu, odličnu muziku, provedite najljepše trenutke sa svojom porodicom, partnerom i prijateljima u prirodnim ljepotama naše države, poručuju vlasnici ovoga novog objekta na Jablaničkom jezeru, koji već sada postaje hit za sve one koje vole ponudu koju nudi beach bar „Exotic“.

 

(DEPO Portal/ak)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!