ISPOVIJEST OŽENJENOG MUŠKARCA

Tri godine nisam vidio suprugu golu, a onda sam uletio u kupatilo dok se tuširala... Bilo mi je jasno šta krije od mene

Lifestyle04.07.21, 13:27h

Tri godine nisam vidio suprugu golu, a onda sam uletio u kupatilo dok se tuširala... Bilo mi je jasno šta krije od mene
– Ranije je sve bilo drugačije. Uživala je da me izaziva, redovno je nosila oskudni veš, a omiljena zabava je bila da mi stavi do znanja da ne nosi gaćice

 

 


Iznenada se sve promijenilo u njihovom braku i jedan Englez kaže da čezne da po novo vidi svoju suprugu nagu.


– Sve je počelo prije tri godine kada smo dobili drugo dijete. Supruga je iznenada prestala da se pojavljuje gola preda mnom i kada vodimo ljubav, uvijek gasi svjetlo. U ostalim prilikama nikada ne skida pidžamu – započinje muškarac svoju priču i nastavlja:


– Ranije je sve bilo drugačije. Uživala je da me izaziva, redovno je nosila oskudni veš, a omiljena zabava je bila da mi stavi do znanja da ne nosi gaćice.


– Pokušao sam da nekoliko puta razgovaram sa njom o tome, ali ona bi uvek počela da viče na mene i da me naziva seksualnim manijakom! Ne znam u čemu griješim, jer ona je ljubav mog života, ali sve ovo počinje da me nervira – iskren je on.


– Ona je moj najbolji prijatelj i nije mi jasno zašto ne smijem da je vidim golu. Jednog dana nisam više mogao da izdržim, i poput pomahnitalog tinejdžera sam uletio u kupatilo dok se tuširala. Pokušala je da stavi peškir oko sebe, ali ja joj nisam dozvolio. Kroz suze me je molila da izađem napolje, a meni nije bilo jasno u čemu je problem – priznaje Britanac.


– Kada je vidjela da ne želim da izađem, uhvatila se za stomak i rekla mi: Da li si ovo želio da vidiš, moj otromboljeni stomak ili moje opuštene grudi? Ja nisam znao šta da radim i posramljeno sam izašao napolje – zaključio je on.


ODGOVOR TERAPEUTA: Pretpostavljam da je vaša supruga izgubila samopouzdanje nakon rođenja djece.

Veoma je važno da ona od vas čuje koliko vam nedostaje da je vidite nagu, kao i da i dalje mislite da izgleda sjajno – a to najmanje ima veze sa seksom.

Takođe, djeluje mi da ona osjeća i pritisak tokom vođenja ljubavi.

 

(Objektiv.rs/DEPO PORTAL/ad/Foto:Ilustracija)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još