FOTO/ PRATI MODNE TRENDOVE

Opušteno izdanje: Pogodite koji se bh. političar uspio uvući u ove slim farmerice?

Lifestyle09.02.21, 14:05h

Opušteno izdanje: Pogodite koji se bh. političar uspio uvući u ove slim farmerice?
Ne sporimo da i političari imaju pravo na modne trendove, šta više, no da li je ovaj stajling primjeren u datoj situaciji, sudite sami... Mi vam naše komentare nećemo otkrivati

 

 


Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović objavio je danas na svom Facebook profilu fotografije sa Valentinom Inzkom, sa kojim je, kako navodi, imao ugodnu kafu i razgovor u Laktašima.  

 

- Danas ugodna kafa i razgovor sa Visokim predstavnikom za BiH Nj.E. Valentinom Inzkom u Laktašima.
Ovo je čovek koga poznajem više od decenije i veliki prijatelj Bosne i Hercegovine i svih naroda koji žive u njoj!
Dok Milorad Dodik i njegov režim uporno guraju u izolaciju srpski narod, ja ću raditi sve na poboljšanju suživota unutar BiH tako i na saradnji sa prijateljima Bosne i Hercegovine!
Valentin Inzko je prijatelj BiH i svih koji žive u njoj!!!
- poručio je MIjatović u kratkoj objavi na FB.


No, ženski dio redakcije DEPO Portala nije mogao da ne primijeti modni izričaj potpredsjednika SDP-a, prilično neuobičajen za ovdašnje političare. Ne sporimo da i političari imaju pravo na modne trendove, šta više, no da li je ovaj stajling primjeren u datoj situaciji, sudite sami... Mi vam naše komentare, ipak, nećemo otkrivati.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 32

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još