možda i produže boravak u sarajevu

Sanela Jenkins i saudijski princ na večeri: O čemu je razgovaralo ovo dvoje biznismena?

Lifestyle10.08.16, 11:40h

Sanela Jenkins i saudijski princ na večeri: O čemu je razgovaralo ovo dvoje biznismena?
Iako se nagađalo da je prinčeva posjeta privatne prirode, sastanak sa Sanelom još je jedan dokaz njegove zainteresovanosti za poslovanje u BiH

 

Najpoznatija Bosanka u svijetu, biznismenka i humanitarka Sanela Jenkins sastala se u Sarajevu sa saudijskim princom Salmanom bin Abdulazizom bin Salmanom el-Saudom.

 

Sanela i saudijski princ su na večeri razmijenili iskustva, te razgovarali o mogućoj poslovnoj suradnji i ulaganju u BiH.

 

Član kraljevske porodice Saudijske Arabije već nekoliko dana boravi u BiH gdje se sastao i sa nekoliko bh. biznismena i političara iz Kantona Sarajevo.

 

Iako se nagađalo da je prinčeva posjeta privatne prirode, sastanak sa Sanelom još je jedan dokaz njegove zainteresovanosti za poslovanje u BiH.


Sanela je u bh. prijestolnicu stigla prekjučer. Najvjerovatnije će ovdje ostati do 15. augusta, a nije isključena mogućnost da lijepa Bosanka prisustvuje i SFF-u.

 

Saudijski princ došao je u BiH na dva ili tri dana, a moguće je da će posjetu našoj zemlji produžiti kako bi i on prisustvovao SFF-u.

 

(Faktor.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook