video/ upregnite mišiće

Trening koji će ubrzati i najsporiji metabolizam: Budite isklesani na plaži

Lifestyle09.07.16, 20:12h

Trening koji će ubrzati i najsporiji metabolizam: Budite isklesani na plaži
Ovaj trening je veoma visokog intenziteta, a kombinacija čučnjeva, sklekova i trbušnjaka pomoći će vam da izgubite posljednjih nekoliko kilograma koji vas dijele od savršenog tijela za plažu

 

Donosimo odličan trening koji će doslovno zapaliti vaš metabolizam i u kratkom vremenu omogućiti da sagorite veliku količinu kalorija.

 

Ovaj trening je veoma visokog intenziteta, a kombinacija čučnjeva, sklekova i trbušnjaka pomoći će vam da izgubite posljednjih nekoliko kilograma koji vas dijele od savršenog tijela za plažu. Bootcamp instruktorka Astrid Swan predstavlja intenzivan trening koji možete izvoditi bilo gdje, u svom dnevnom boravku, ali i na plaži.

 

Za ovaj trening vam ne trebaju nikakvi rekviziti, a odličan je jer će vam povećati broj otkucaja srca i samim time ćete sagorijevati velike količine kalorija.

 

Ovaj način vježbanja kombinacija je vježbi snage s kardiom, a za 25 minuta uradićete zagrijevanje, odraditi trening i razgibati. Samo pritisnite play i već ste jedan korak bliže isklesanom tijelu!

 

 

(NN, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook