ispali s prvenstva

Kako je Joachim Löw preživio njemački poraz na Euru: Svi su bili šokirani, morao sam ih smirivati

Sport08.07.16, 14:00h

Kako je Joachim Löw preživio njemački poraz na Euru: Svi su bili šokirani, morao sam ih smirivati
Odluke sudaca treba prihvatiti. Jedanaesterac, ne znam.. Postoji to pravilo u slučaju kada ruke nisu uz tijelo…

 

Joachim Löw smatra da je njegova momčad nezasluženo poražena u polufinalu, ali Francuzima daje prednost ispred Portugala i vjeruje da će oni osvojiti naslov prvaka, prenosi Goal.hr.

 

“Puno je toga pošlo po krivu, ali moram čestitati momčadi, bili smo bolji. Dali smo puno i isijavali smo snagom. Nismo imali sreće kada smo primili pogodak. To je bila loša sreća, lopta je dodirnula ruku samo minutu prije poluvremena. Imali smo svoje prilike ali nažalost nismo postigli pogodak. Nismo imali sreće, ali kada smo bili na terenu 2012. ili 2010. godine, onaj tko nas je pobijedio je bio i bolji od nas. Danas to nije bio slučaj, jer smo mi bili bolji od Francuza,” rekao je Joachim Löw i nastavio:

 

“Imali smo ozlijeđenih igrača – Khediru, Gomeza, Hummels je bio suspendiran i nije bilo jednostavno to nadomjestiti. Jerome Boateng je morao napustiti travnjak i nakon toga smo bili slabiji. Nismo imali četiri važna igrača, ali je momčad napravila sve što sam tražio od nje, bili smo hrabri i ni za što nas ne treba kriviti.”

 

“Odluke sudaca treba prihvatiti. Jedanaesterac, ne znam.. Postoji to pravilo u slučaju kada ruke nisu uz tijelo… Ako pogledate kako je Bastian išao na loptu, ruka mu je dodirnula loptu na jednu desetinku, on nije stigao ni pomisliti na to, bila je to loša sreća. Možete reći da mu ruka nije smjela biti tamo, ali neke pokrete u skoku nije moguće kontrolirati. Nikoga ne mogu kriviti za to. Bastian je u prvom dijelu dobio puno duela, uspio je u svemu taktički. Ukupno gledajući, odigrao je odlično.”

 

(HMS, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook