Dermalogica - poziv upomoć

Preporuke za njegu kože u 40-tim: Tretmani za kojim su poludjele žene svijeta...

Lifestyle07.07.16, 15:31h

Preporuke za njegu kože u 40-tim: Tretmani za kojim su poludjele žene svijeta...
Kako bi koža ostala vitalna i njegovana, pravo je vrijeme da „pozovemo upomoć“ intenzivne sastojke! A nude ih Dermalogica proizvodi... U Sarajevu su Dermalogica tretmani dostupni u kozmetičkom salonu Estetika

 

Ulazak u četrdesete dovodi do niza promjena u kvaliteti kože svake žene. Proizvodnja kolagena se usporava, bore se produbljuju, a podočnjaci postaju vidljiviji. Tamne mrlje i neujednačena boja kože sve su prisutniji.


Kako bi koža ostala vitalna i njegovana, pravo je vrijeme da „pozovemo upomoć“ intenzivne sastojke! Njega koju preporučuje Dermalogica za dame u 40-tim je:


• Dermalogica preporučuje Skin Resurfacing Cleanser, koji dejstvom mliječne kiseline dramatično zaglađuje kožu i istovremeno je hidratizira, posvjetljuje i ubrzava obnovu stanica, dok ju ulje ruže umiruje.


• Potreban je i snažan vitaminski tretman za dodatnu zaštitu i oporavak kože. Multivitamin power serum je Dermalogica favorit! Čudesan, vidljiva promjena, nježan i efikasan, savršen, svilenkasto mekan… samo su neki od komentara dama koje su ga koristile! Vitamini A, C, E i F prodiru duboko u kožu gdje nastaju oštećenja, dodatno smanjuju fine linije i stimuliraju sintezu kolagena.


• Neka izbor hidratantne kreme bude Power Rich ili "botox bez igle." Formula crvenih morskih algi, ekstrakta riže, soje, kukui oraha i slatkog korijena hidratizira, eksfolira i ublažava znakove starenja, dok ekstrakt kvasca stimulira proizvodnju kolagena.


• Njega područja oko očiju zahtijeva posebnu pažnju! Uhvatite se u koštac, prvenstveno s borama, podočnjacima, hiperpigmentacijom i dehidracijom uz pomoć Age Reversal Eye kompleksa koji sadrži moćni retinol.


Dermalogica tretmani dostupni su u kozmetičkom salonu Estetika u Sarajevu.


Dermalogica proizvodi ne sadrže umjetne boje i mirise. Proizvodi se ne testiraju na životinjama.

 

dermalogica-1

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook