VIDEO/ SRAMOTA JE ŠTA RADE LEGENDI

Veliki Francesco Totti plakao na tribini jer ga je trener u 40. godini potjerao iz momčadi!

Sport22.02.16, 09:47h

Veliki Francesco Totti plakao na tribini jer ga je trener u 40. godini potjerao iz momčadi!
Nogometni Rim je izabrao. Nakon što je trener talijanskog nogometnog velikana Rome, Luciano Spalletti, izbacio iz momčadi Francesca Tottija, navijači su podržali legendarnog kapetana, a treneru pokazali 'palac dolje'

 

Emotivne scene dogodile su se u nedjelju navečer tijekom utakmice domaćeg sastava i Palerma na Olimpicu. Velikan Rome i svjetskog nogometa Francesco Totti morao je vlastiti klub u kojem je proveo cijelu karijeru gledati s tribina, a u jednom je trenutku i zaplakao nošen emocijama tisuća navijača koji su mu dali podršku.

 

"Samo je jedan kapetan", grmjelo je s južne tribine koja je dala bezrezervnu podršku vječnom kapetanu, dok su trenera Spalettija dočekali zvižducima.

 

Talijanski mediji i navijači su složni - to je i zaslužio onoga trenutka kad se usudio suspendirati 39-godišnju suspendirao Tottija samo zato što se 'l capitano' požalio novinarima zbog tretmana koji ima u klubu (Spaletti ga uvodi posljednjih pet minuta kao da je kakav junior), te činjenice da s trenerom nema gotovo nikakav odnos.

 

 

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook