dirnuti će vas u srce

Nikad ispričana priča o velikom Ronaldinhu: Iniesta otkrio dugo čuvanu tajnu

Sport20.02.16, 18:29h

Nikad ispričana priča o velikom Ronaldinhu: Iniesta otkrio dugo čuvanu tajnu
Sada već legendarni nogometaš Barcelone, Andres Iniesta otrkio je do danas nepoznatu priču vezanu uz Brazilca Ronaldinha u vremenu kada su bili suigrači na Nou Campu


Naime, Iniesta je priznao kako ga je Ronaldino znao nazvati u tri sata ujutro.

 

- Nekoliko dana uoči El Clasica, Ronaldinho me je nazvao usred noći. Ja sam se javio, a on mi je potom rekao: Andres, znam da je kasno, ali moram ti nešto priznati. Odlazim na ljeto, moj brat je dogovorio transfer u Real. To su nevjerojatne cifre i ne mogu odbiti. Ti si mlad i možeš me razumjeti. Molim te, nemoj reći nikome od igrača ili upravi. Molim te nemoj me izdati, tebi vjerujem. Laku noć - otkrio je Iniesta.

 

Veznjak Barcelone i španjolske reprezentacije također je dodao kako mu Ronaldinho uopće nije dao priliku da odgovori već je odmah spustio slušalicu.

 

- Idući dan svi smo bili zajedno na treningu. Vladala je čudna tišina, cijela momačad je bila čudna.

 

Onda je došao dan El Clasica i dogodilo se nešto nevjerojatno kada je Ronaldinho uzeo riječ u svlačionici.

 

- Dečki danas igramo važnu utakmicu, oni su jaka momčad, ali mi u posljednje vrijeme funkcioniramo kao obitelj. Zvao sam vas svakog posebno tijekom noći i najavio transfer u svibnju, ali nitko od vas nije me izdao. Poslije toga sam shvatio da bi svaki od vas prije umoro nego izdao drugoga, a sada idemo na teren održati lekciju ovima iz Madrida - to je ujedno bila noć u kojoj je veliki Brazilac postigao dva pogotka i dobio ovacije na Santiago Bernabeu.

 

(sportske.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook