Državni vrh pruža snažnu podršku manifestaciji

Dragan Čović pokrovitelj jubilarnog Izbora sportiste BiH u organizaciji Nezavisnih novina i BHRT-a

Sport17.11.15, 15:14h

Dragan Čović pokrovitelj jubilarnog Izbora sportiste BiH u organizaciji Nezavisnih novina i BHRT-a
U organizaciji i sprovođenju ovog projekta svake godine učestvuju najuglednije i najzaslužnije osobe iz svijeta sporta, privrede, politike i medija

 

Dragan Čović, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, pokrovitelj je ovogodišnjeg 15. jubilarnog Izbora najboljeg sportiste Bosne i Hercegovine u tradicionalnoj organizaciji "Nezavisnih novina" i Radio televizije Bosne i Hercegovine.

 

Državni vrh od prvog dana pruža snažnu podršku ovoj manifestaciji, a Čović je funkciju predsjednika Organizacionog odbora obavljao i sada već davne 2003. godine, te prošle 2014.

 

U organizaciji i sprovođenju ovog projekta svake godine učestvuju najuglednije i najzaslužnije osobe iz svijeta sporta, privrede, politike i medija. Neizostavna je svakako i podrška Ministarstva civilnih poslova BiH, te partnera manifestacije Olimpijskog komiteta BiH.

 

Predsjednik ovogodišnjeg stručnog žirija je Refik Šabanadžović. Ovogodišnja svečana manifestacija, na kojoj će najuspješniji pojedinci i sportski kolektivi biti nagrađeni za sportske uspjehe postignute u 2015. godini, biće održana 15. decembra u Kongresnom centru hotela "Terme" na Ilidži uz direktan prenos na BHT 1. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook