Foto / U njima će dočekati Irce

Pogledajte nove dresove nogometne reprezentacije BiH

Sport09.11.15, 21:39h

Pogledajte nove dresove nogometne reprezentacije BiH
Adidas je kreirao nove dresove Nogomentnog saveza Bosne i Hercegovine u kojima će reprezentativci premijerno igrati na utakmicama baraža za EURO 2016 u Francuskoj

 

 


Već 13. novembra u Zenici dočekuju Republiku Irsku i ovom prilikom nosiće plave dresove sa tri žute crte. Revanš je zakazan za 16. novembar u Dablinu, kada će prvi put biti prikazan gostujući dres.


Na dresovima su zastupljene boje koje tradicionalno predstavljaju Bosnu i Hercegovinu, a climacool tehnologija igračima obezbjeđuje neophodnu ventilaciju i hlađenje tokom igre.

 

adidas-dres-fs-bih-1


Ovo nije prvi put da adidas sarađuje sa bosanskim reprezentativcima. Prethodne sezone adidas je prvi put kreirao zvanične dresove Nogomentnog saveza BIH, a veza sa BiH fudbalom dodatno je bila osnažena sponzorskim ugovorima sa najpoznatijim igračima kao što su Edin Džeko, Miralem Pjanić i Senad Lulić.


Novi dresovi Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine biće dostupni širom svijeta u adidasovim maloprodajnim objektima, kod partnerskih prodavaca ili putem sajta www.adidas.com/worldcup.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook