VIDEO/ FANTASTIČAN NASTUP IRNESA DIVJANA

Bravurozni mali Sarajlija novi favorit u 'Zvezdicama', Goca u suzama: Gađaš tačno gdje treba, tačno u srce i dušu!

Showbizz07.11.15, 09:21h

Bravurozni mali Sarajlija novi favorit u 'Zvezdicama', Goca u suzama: Gađaš tačno gdje treba, tačno u srce i dušu!
Izvođenjem numere Parnog valjka “Dođi”, 12-godišnji Irnes Divjan iz Sarajeva potpuno je fascinirao žiri Pinkovih zvezdica, ali i publiku koja je tokom njegovog nastupa sve vrijeme aplaudirala i pjevala zajedno sa njim


Goca Tržan je bila na ivici suza, a nakon Irnesove besprijekorne izvedbe je prokomentarisala:


- Mnogo puta sam čula ovu pjesmu, razni bendovi je pjevaju, ali nikad nisam čula ovako dobru interpretaciju ove pjesme. Ti si za mene pobjednik. Apsolutno! I gađaš tačno gdje treba, tačno u srce i dušu. Božanstven si, u svakom smislu te riječi, rekla je Goca.


- On je definicija, kao sve što smo objašnjavali, crtali ostalima, on to sve demonstrira u svojoj interpretaciji. Tako da, gledajte kako on to radi, on je klasa, oduševljeno je dodao Milan.


Ni Leontina nije krila oduševjenje:


- Od početka do kraja - perfektno... Ništa za dodati, ništa za oduzeti. Ja mislim da ti nećeš imati nijedan komentar do kraja takmičenja. Ićićeš u superfinale bez greške, zaključila je.


Komentarišući činjenicu da Irnes dolazi iz Sarajeva, žiri se složio u konstataciji da je glavni grad BiH i dalje rasadnik muzičkih talenata...


Inače, Irnes Divjan aktivni je član  poznate sarajevske škole gitare Aka-demija Pink Panter, koju godinama uspješno vodi agilni i neumorni bh. muzičar Almir Hukelić Aka.  


Ovu školu je svojevremeno na najbolji mogući način predstavljala Ilma Karahmet iz Kiseljaka, djevojčica čije su glasovne bravure razarale scenu prve sezone popularnog X Factora Adria.  


Da očito neće ostati i jedini talenat iz ove muzičke škole koji će se upamtiti, potvrđuje i 12-godišnji Irnes, čiju bravuroznu interpretaciju možete poslušati ponovo...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook