VIDEO/ DIREKTNO U DRUGI KRUG

Još jedan talenat iz BiH: Edina Gurda iz Ilijaša zablistala u 'Pinkovim zvezdicama'!

Showbizz14.09.15, 11:11h

Još jedan talenat iz BiH: Edina Gurda iz Ilijaša zablistala u 'Pinkovim zvezdicama'!
Četrnaestogodišnja Edina Gurda dolazi iz Ilijaša, a svoje vokalno umijeće sjajno je demonstrirala u novoj epizodi 'Pinkovih zvezdica' i osvojila svih pet glasova te se direktno plasirala u drugi krug popularnog muzičkog šoua

 

Nakon sjajnog Marka Bošnjaka, 11-godišnjeg dječaka iz Prozora, koji je svojom fantastičnom vokalnom izvedbom rasplakao ne samo sve članove žirija 'Pinkovih zvezdica', već i cijeli region, još jedan mladi talenat stiže iz BiH.


Četrnaestogodišnja Edina Gurda dolazi iz Ilijaša, a svoje vokalno umijeće sjajno je demonstrirala u novoj epizodi 'Pinkovih zvezdica' i osvojila svih pet glasova te se direktno plasirala u drugi krug popularnog muzičkog šoua.

 

Inače, Edina je članica poznate sarajevske muzičke škole Aka-demija Pink Panter, koju uspješno vodi i prezentuje jedan od najboljih ovdašnjih gitarista Almir Hukelić Aka.


Ovu školu je svojevremeno na najbolji mogući način predstavljala Ilma Karahmet iz Kiseljaka, djevojčica čije su glasovne bravure razarale scenu prve sezone popularnog X Factora Adria.


A pogledajte i kako je Edina Gurda zablistala u Pinkovim zvezdicama, otpjevavši Don't You Remember od Adele...

 

   
     

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook