VIDEO/ OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN

Čudesna utakmica u Leverkuzenu: Bayer i Roma odigrali 4:4, nova čarolija Pjanića

Sport20.10.15, 22:46h

Čudesna utakmica u Leverkuzenu: Bayer i Roma odigrali 4:4, nova čarolija Pjanića
Apotekari su došli u vodstvo nakon samo tri minute, a strijelac je bio Javier Hernandez, koji je zabio iz 11-erca, kojeg je skrivio Torosidis igrajući rukom u vlastitom 16-ercu

Već nakon 19. minuta Bayer ima prednost nad Romom 2:0, a opet je zabio Hernandez, ovaj put iz igre. Vučicu je u igru vratio Danielle De Rossi smanjivši na 2:1 u 30. minuti na asistenciju Manolasa.

 

Roma je u nastavku napravila potpuni preokret povevši u 54. minuti golom Miralema Pjanića iz slobodnog udarca, a do četvrtog gola došla je u 73. minuti preko Falquea. U ludoj utakmici nadu apotekarima dao je Kampl smanjivši u 84. minuti na 4:3, a onda je uslijedila totalna erupcija oduševljenja na BayAreni nakon što je dvije minute kasnije Mehmedi zabio za 4:4.

 

Bayer: Leno - Donati, Tah, Papadopoulos, Wendell - Kramer, Toprak - Kampl, Bellarabi - Chicharito, Calhanoglu/Tin Jedvaj i Darijo Krešić su na klupi.

 

Roma: Szczesny - Torosidis, Manolas, Rüdiger, Digne - Florenzi, De Rossi, Nainggolan, Pjanić - Gervinho, Salah/Edin Džeko je na klupi.

 

 

(goal.com/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook