VIDEO/ SRAMOTNO

Skandal koji je šokirao cijelu Srbiju: Crnogorac na Eurobasketu divljački poderao srpsku zastavu!

Sport09.09.15, 09:08h

Skandal koji je šokirao cijelu Srbiju: Crnogorac na Eurobasketu divljački poderao srpsku zastavu!
Crnogorac Nikola Mirotić koji igra za španjolsku košarkašku reprezentaciju našao se u utorak navečer u središtu skandala koji je šokirao Srbiju


 Rođeni Podgoričanin koji inače igra za Chicago Bullse poderao je nakon poraza Španjolske od Italije - srpsku zastavu!

 

24-godišnji Crnogorac koji na Eurobasketu nastupa za Španjolsku je nakon iznenađuućeg poraza od Italije krenuo ka svlačionici, a na putu su mu se našli srpski navijači sa zastavom.

 

Vidno iznerviran i ljut zbog poraza, Mirotić je s obje ruke, svom snagom povukao srpsku trobojnicu koja je visila s tribine i poderao je, a nakon toga je nestao u tunelu prema svlačionici. Iako su srpski novinari inzistirali da Mirotić objasni svoj postupak, umjesto njega je izjavu dao glasnogovornik španjolske reprezentacije.

 

"Uvjeren sam da Mirotić nije znao da se radi o srpskoj zastavi i da nije vidio da se radi o njoj. Nije mi to Nikola rekao, ali uvjeren sam da je tako bilo, jer Mirotić jako dobro zna što taj potez znači i kako bi to moglo biti protumačeno", rekao je Španjolac, ali nimalo nije umirio srpsku javnost i medije, koji su ovaj postupak prozvali 'velikim skandalom'.

 

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook