Pozadina netrpeljivosti

Otkriven razlog provokacija: Džinović bocka Ilića zbog vanbračnog sina Devina

Showbizz28.06.15, 11:14h

Otkriven razlog provokacija: Džinović bocka Ilića zbog vanbračnog sina Devina
Od davnina netrpeljivost između članova žirija „Pinkovih zvezda“ datira iz vremena kad se kralj meraka družio s Mirjanom, ženom iz New Yorka koja tvrdi da sa Slavujem iz Mrčajevaca ima dijete

 


Haris Džinović tokom cijelog takmičenja „Pinkove zvezde“ provocira svog kolegu Miroslava Ilića, a ni Slavuj iz Mrčajevaca mu ne ostaje dužan, već dosljedno odgovara na svaku provokaciju.

 

Kurir otkriva da je pravi razlog netrpeljivosti ova dva člana žirija taj što se Džinović druži s Mirjanom Antonović iz New Yorka, koja tvrdi da sa Ilićem ima sina Devina (29).

 

Protivio se vezi

 

- Haris je dobar prijatelj s majkom Miroslavljevog vanbračnog sina. Posećivao ju je u Njew Yorku, iako nikad nije opravdavao njenu vezu sa Ilićem, jer je on još tada bio oženjen sadašnjom suprugom Gordanom. Džinović je Mirjanu veoma poštovao kao drugaricu i bilo mu je krivo da jedna takva žena bude u paralelnoj vezi s njegovim kolegom - otkriva izvor Kurira i dodaje da od tada datira tihi rat između dva folkera.

 

Navode Kurira potvrđuje i Mirjana iz New Yorka.

 

- Ne družim se s Harisom kao sa Brenom, ali smo dobri. Bio je kod mene u kući u New Yorku. Dobar je Haris. Morate njega pitati šta misli o priči s Miroslavom - kratko je rekla Antonović.

 

Kad su novinari Kurira pozvali Džinovića, on nije želio da komentariše odnos svoje drugarice sa Ilićem.

 

- Poznajem Mirjanu još odavno. Ne bih komentarisao ničiju privatnost, to je nešto što ne treba žaliti. Možda neko ne želi nešto da kaže za medije jer se svašta spekuliše, a možda je sve to istina. Što se tiče Miroslava i mene, mi sada sarađujemo na fantastičan način. Ovaj šou nas je povezao i u boljim smo odnosima nego što smo inače bili. A odakle se stvoriše sva ta vanbračna djeca? Malo-pomalo, pa se pojavi neko dijete. Gdje ih napraviše sve! (smijeh)

 

Miroslav ćuti o tome

 

S druge strane, Miroslav i dalje ne komentariše ništa u vezi s navodnim vanbračnim sinom.


- Ne interesuje me ništa što ima veze s tom ženom. Neću ništa da komentarišem. Nemojte ništa da me pitate, nisam raspoložen jer sam izleteo iz kade da se javim na telefon - poručio je Miroslav.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook