Šutjela od 1984. godine

Lepa Brena: Vanbračnog sina Miroslava Ilića volim kao svoje dijete

Showbizz21.06.15, 20:56h

Lepa Brena: Vanbračnog sina Miroslava Ilića volim kao svoje dijete
Svako treba da očisti ispred svoje kuće, pa onda da zaviruje u tuđe dvorište. Mira i Devin su nam i danas prijatelji, kaže Lepa Brena

 

Lepa Brena, koja je bila svjedok ljubavne veze Miroslava Ilića i Mirjane Antonović, iz koje su dobili sina Devina, kojeg pjevač nikad nije htio da prizna, u ekskluzivnoj ispovjesti iznosi detalje njihovog odnosa.

 

Vlasnica „Granda“ otkriva da s mužem Bobom Živojinovićem svih ovih 30 godina pruža podršku prijateljici koja živi u Americi i njenom sinu, koji nosi prezime majčinog bivšeg muža. Ona naglašava da je Devin za nju kao član njene porodice.

 

Veliko prijateljstvo

 

- Boba i ja za tu priču znamo od 1984. godine. Šutjeli smo svih ovih godina jer smo željeli da zaštitimo Devina, a nismo htjeli da neka naša izjava poremeti nečiji život.  Svako treba da očisti ispred svoje kuće, pa onda da zaviruje u tuđe dvorište. Mira i Devin su nam i danas prijatelji. Ona je predivna žena, s kojom ne moram da se čujem svakog dana da bih znala da je naše prijateljstvo čvrsto. Uspješna je i ostvarena. Mogu da kažem sve najljepše o njoj i njenoj porodici, pogotovo o Devinu, kojeg moja porodica voli - započinje Brena priču i nastavlja:

 

Hvali Devina

 

- Ovo je ipak 21. vijek i veoma je lako dokazati ko je čije dijete. Ljudi se sastaju i razilaze se i zbog toga djeca ne treba da ispaštaju. Kad se Devin rodio, sve nas je očarao. Prošlo je 30 godina, a već je ostvaren momak, pametan, obrazovan, kulturan, vaspitan, i to sve zahvaljujući njegovoj majci. Voli muziku. Volim ga kao što volim svoju decu i zato je on dio naše porodice. Uvijek ćemo biti uz njega, bez obzira na sve okolnosti koje se dešavaju - rekla je pjevačica.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook