BLISTA OD SREĆE

Nina Badrić priznala: Jako sam zaljubljena...

Showbizz09.04.15, 20:26h

Nina Badrić priznala: Jako sam zaljubljena...
Najnovije glasine da su pjevačica Nina Badrić i glumac Goran Bogdan u ljubavnoj vezi glavni protagonisti još nisu opovrgnuli, ali niti potvrdili


Glasine su krenule kada je Nina na Instagram stavila fotografiju na kojoj je zagrljena s Bogdanom. Par se upoznao na snimanju spota za njezinu pjesmu 'Dan D', a regionalni mediji bruje da su nekoliko mjeseci nakon toga shvatili da je to prava ljubav.

 

Nina Badrić (42) bila je jučer u Beogradu gost na koncertu grupe „Kal“, koji je održan u povodu Svjetskog dana Roma.

 

Novinari Blica piše kako je Nina bila je sretna i nasmijana kada je sreli, pa su odlučili provjeriti istinitost informacija da je već tri mjeseca u vezi sa glumcem Goranom Bogdanom (30), koji igra Nikolu Plećaša u filmu Darka Bajića “Bit ćemo prvaci svijeta“.

 

- Jako sam zaljubljena. Da li sam u vezi sa Goranom, neka prosudi publika - zagonetno se nasmiješila pjevačica, a piše Blic.

 

Nina se razvela prije tri godine, ali priznaje da nije izgubila vjeru u to da će naći ljubav koja će trajati do kraja života.

 

- Vjerujem u brak. Zašto ne bih? Sigurna sam da svatko može pronaći partnera sa kojim će ostariti - rekla je Nina za Blic.

 

 

(blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook