FOTO&VIDEO/ Zaljubili se na snimanju spota

Nina Badrić ljubi mladog i zgodnog Hercegovca: Otkrijte o kome je riječ!

Showbizz02.04.15, 14:52h

Nina Badrić ljubi mladog i zgodnog Hercegovca: Otkrijte o kome je riječ!
Nina je sama dolila ulje na vatru kada je prije nekoliko dana na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je čvrstom zagrljaju mladog i zgodnog Širokobriježanina

 

Srpski mediji raspisali su se o navodnoj vezi hrvatske pjevačice Nine Badrić (42) i zgodnog glumca iz Širokog Brijega Gorana Bogdana (34). Iako napisima Kurira nije za vjerovati, pjevačica je sama bacila sumnju na ovu priči kada je objavila fotografiju u zagrljaju zgodnog Hercegovca.

 

nina-badric-goran-bogdanFoto: Instagram

 

Prema napisima srpskog Kurira, Nina i Bogdan navodno su u vezi tri mjeseca. Njihovi zajednički prijatelji tvrde da su se upoznali prošle godine kada ga je Nina angažirala za snimanje spota za pjesmu 'Dan D', a nešto kasnije među njima se navodno razvila ljubav.

 

'Nina i Goran su postali bliski i više ne mogu jedno bez drugog. Trenutno su razdvojeni budući da on već neko vrijeme boravi u Beogradu, gdje snima film. Pjevačica je konačno pronašla nekoga ko joj potpuno odgovara i ne smeta joj što je mlađi 12 godina od nje', otkrio je izvor za Kurir.

 

Iako relevantnost ovih napisa treba uzeti sa zadrškom, Nina je sama dolila ulje na vatru kada je prije nekoliko dana na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u Bogdanovu čvrstom zagrljaju. Ispod fotke zaredali su se brojni komplimenti na račun njihova izgleda i dojma savršenog para kojeg ostavljaju.

 

Inače, Goran Bogdan je jedan od glavnih organizatora West Herzegowina Festa.

 

Pogledajte spot za pjesmu na čijem snimanju su se navodno zaljubili jedno u drugo:

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook