TV PREMIJERE ZA TREĆU SMJENU

Vrijeme je za klasičnu erotiku na CTV: Mlinarova zanosna žena Sophia Loren

Mediji03.04.15, 14:51h

Vrijeme je za klasičnu erotiku na CTV: Mlinarova zanosna žena Sophia Loren
Cinema TV je prilici da u narednom periodu svojim gledaocima ponudi na gledanje seriju italijanskih klasičnih komedija sa elementima erotike. Večeras možete gledati film sa zanosnom Sofijom Loren iz njenih najbolji dana. Vaše je da do vašeg kablovskog ili IPTV operatera samo tražite da vam omoguće gledanje CTV. Za ostalo brine ekipa provjerenih filmskih znalaca koja uređuje ovaj prvi filmski tv kanal u BiH

 

Luca je jednostavan i pošten čovjek oženjen sa prekrasnom Carmelom. Carmelina ljepota zapne za oko Guverneru, španjolskom plemiću koji je odlučan Carmelu pridobiti za sebe te smjesti Lucu u zatvor pod lažnom optužbom. No Carmela ne želi s njim imati posla i pokušava ga nagovoriti da pusti Lucu iz zatvora. Guverner pristane, ali samo pod određenim uvjetima.

 

sofia-loren


„Mlinarova zanosna žena“ je klasična italijanska komedija iz 1956. godine sa velikim filmskim zvijezdama u glavnim ulogama Sofijom Loren i Vittorio de Sicom. Ovaj film je uvod u seriju klasičnih italijanskih komedija sa elementima erotike i najvećim zvijezdama tog doba. 


Ne propustite ovo klasično djelo sedme umjetnosti  na Cinema TV  večeras u 23.45h,  CTV dostupna je i na zahtjev po cijeni od 1 KM korisnicima paketa Moja TV. Tražite od vašeg kablovskog operatera Cinema TV, prvi filmski kanal u BiH koji uređuju provjereni znalci sedme umjetnosti.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook