VIDEO/ PRVI PREMIUM YOU TUBE KANAL U BIH I NA BALKANU

Poveži se i gledaj u pokretu – DEPO ZONA!

Mediji12.01.15, 19:42h

Poveži se i gledaj u pokretu – DEPO ZONA!
Od početka janura 2015. televizijska publika u BiH može gledati najnovije filmove i tv serije na DEPO ZONA, prvom premium i pretplatničkom You Tube kanalu u BiH i na Balkan. Sadržaje sa DEPO ZONE možete gledati na svim uređajima (računari, telefoni, smart TV i tableti), a svaki mjesec će na ovome kanalu da stižu prijatna filmska i tv. iznenađenja

 

DEPO ZONA, prvi premium i pretplatnički You tube kanal na Balkanu,  od  januara ove godine dostupan je  gledaocima u BiH. Na ovome kanalu gledaoci po zahtjevu mogu gledati desetine epizoda tv serija i filmova iz BiH ali i Balkana. Tu se nalaze neke od najpopularnijih tv serija iz BiH, poput „Lud zbunjen, normalan“, „Viza za budućnost“, „Dva smo svijeta različita“, „Foliranti“, „Tata i zetovi“, „Kriza“, kao i najnoviji filmovi iz BiH i regionalne produkcije. Također, uskoro  će se u ponudi naći najnoviji svjetski filmovi i tv serije iz najnovije svjetske produkcije. DEPO ZONU  trenutno je moguće gledati i u Sloveniji i Makedoniji, kao i preko 20 zemalja svijeta (Zapadna Evropa, SAD, Kanada, Australija...).

 

You Tube kanal DEPO ZONA je nastavak parterske suradnje između DEPO-a i Forela Digital u oblasti distribucije sadržaja i njihove monetizacije na tržištu Balkana ali i čitavog svijeta. Ta suradnja uspješno traje već godinu i dosad se ogledala u oblasti marketinških djelatnosti za besplatne (free) You Tube kanale i sadržaje i putem naše mreže trenutno se gleda oko 10 miliona videa mjesečno. Također, DEPO  je partner You Tube-a  u oblasti regulacije prikazivačkih i autorskih prava, što je veoma značajan projekat obzirom na široku raspostranjenu digitalnu pirateriju, naročito u našem regionu.


DEPO ZONA je danas vodeća digitalna platforma za distribuciju sadržaja u BiH i regionu, a partersku suradnju imamo i sa više drugih digitalnih servisa i platformi (Distrify, Daily Motion, Brightcove, Gbox, Vimeo).  Sve ove platforme integrirane su DEPO TV, video servisom unutar  istoimenog DEPO Portala. Sve zajedno, riječ je jedinstvenoj  promotivno-distributivnoj platformi za distribuciju video sadržaja svih formata i žanrova i njihovu montezaciju.


You Tube kanal DEPO ZONA   dostupan je  za gledanje na svim uređajima (računari, pametni telefoni, tableti, smart TV aparati, video konzole za igrice..).
Gledanje programa prvih 14 dana je testno i besplatno, dok  mjesečna pretplata u BiH za gledanje svih sadržaja po zahtjevu  iznosi 3 KM.  


Gledaj sve i na svakom mjestu!  


Poveži se i gledaj u pokretu – DEPO ZONA!


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook