Ricky Gervais najavio novi projekt

Kultna serija 'The Office' prerasta u dugometražni film: Vraća se legendarni David Brent

Mediji07.08.14, 13:30h

Kultna serija 'The Office' prerasta u dugometražni film: Vraća se legendarni David Brent
Riječ je o dugometražnom filmu pod nazivom "Life on the Road" (Život na putu) koji prati Brenta 15 godina nakon što je, u potrazi za rockerskom slavom, napustio kompaniju Wernham Hogg

 

Petnaest godina nakon urnebesnih dogodovština iz engleske serije "The Office" (Ured), legendarni David Brent pokušat će ostvariti svoj san i postati rock zvijezda u filmu koji će sa snimanjem početi sljedeće godine.

 

Kako prenosi BBC, britanski komičar Ricky Gervais najavio je novi projekt u kojem će glavni protagonista biti šef ureda David Brent, junak popularnog sitcoma kojim se Gervais proslavio.

 

Riječ je o dugometražnom filmu pod nazivom "Life on the Road" (Život na putu) koji prati Brenta 15 godina nakon što je, u potrazi za rockerskom slavom, napustio tvrtku Wernham Hogg.

 

U novom projektu, Brent je trgovački putnik koji prodaje sredstva za čišćenje i krstari zemljom ne bi li prikupio novac neophodan za financiranje svoje "koncertne turneje iz snova".

 

Čvrsto je uvjeren da ga filmska ekipa prati kako bi snimila rock dokumentarac o njemu.

 

Pored Gervais, koji će ponovno glumiti Davida Brenta, očekuje se nastup i ostalih glumaca iz serije, prije svega Martina Freemana koji je nakon Ureda ostvario niz zapaženih uloga, kako u Engleskoj tako i u Hollywoodu.

 

Višestruko nagrađivana serija "The Office", koja se na BBC-ju prikazivala od 2001. do 2003. godine, preuzeta je u više od stotinu zemalja, a snimljene su i brojne verzije, kao što je američka, sa Steveom Carellom u glavnoj ulozi, koja je, također, bila veliki hit.

 

(Fena/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook