VIDEO/ Milion dolara po epizodi

Zvijezde 'Teorije velikog praska' dobile vrtoglavu povišicu, snimanje se nastavlja

Mediji05.08.14, 11:50h

Zvijezde 'Teorije velikog praska' dobile vrtoglavu povišicu, snimanje se nastavlja
Jim Parsons, Johnny Galecki i Kaley Cuoco koji glume Sheldona Coopera, Leonarda Hofstadtera i Penny, dosad su zarađivali oko 325 hiljada dolara po epizodi, a čini se da su sad uspjeli dobiti cijeli milion

 

Troje glavnih zvijezda humoristične serije Teorija velikog praska potpisalo je ugovore koji im jamče veliku povišicu, objavljeno je u ponedjeljak navečer, a zbog pregovora je bilo odgođeno snimanje nove sezone.

 

Jim Parsons, Johnny Galecki i Kaley Cuoco koji glume Sheldona Coopera, Leonarda Hofstadtera i Penny, dosad su zarađivali oko 325 hiljada dolara po epizodi, a čini se da su sad uspjeli dobiti cijeli milion, piše Hollywood Reporter.

 

Taj CBS-ova komedija o dvojici cimera fizičara i konobarici koja želi postati glumica više je puta osvojila nagradu Emmy i Zlatni globus, a svake je sedmice gleda oko dvadeset miliona gledatelja.

 

Novi ugovor koji vezuje troje glumaca za seriju do kraja 2017. omogućio je da već u srijedu počne snimanje osme sezone.

 

Druge zvijezde serije, Simon Helberg koji glumi Howarda Wolowitza i Kunar Nayyar koji je u seriji Rajesh Koothrappali, još pregovaraju, ali očekuje se da se i oni dogovore ove sedmice.

 

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook