biće odvezena do hrvatske granice

Deportuju suprugu Sergeja Trifunovića iz Srbije, a osuđena i na novčanu kaznu

Showbizz23.10.24, 13:31h

Deportuju suprugu Sergeja Trifunovića iz Srbije,  a osuđena i na novčanu kaznu
- Sine, to je takva demonijada. Ej, ona će meni… Imam realne probleme i pokušavam da ih otklonim - pričao je glumac na telefon

 

 

 

Glumac Sergej Trifunović prijavio je policiji suprugu Isidoru Mijanović za nasilje, nakon čega je tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva rekao je da nema elemenata za krivično djelo iz oblasti nasilja u porodici.


Isidora je sa druge strane, kako nezvanično saznaje Blic osuđena po Zakonu o strancima na novčanu kaznu.


Kako navode iz Blica, čim su reporteri ovog medija stigli ispred njegove zgrade, čuli su Trifunovića koji je na terasi sa nekim vrlo glasno razgovarao telefonom, dok je njegov pas sve vrijeme uzmemireno lajao.


- Sine, to je takva demonijada. Ej, ona će meni… Imam realne probleme i pokušavam da ih otklonim - pričao je glumac na telefon.


Supruga glumca Sergeja Trifunovića, Isidora Mijanović, trenutno se nalazi u imigracionom centru, prenose srbijanski mediji.


Kako se dalje navodi, Isidora je napustila policijsku stanicu i uskoro će biti odvezena do hrvatske granice, gde će neko morati da dođe po nju.


Inače, supruga glumca Sergeja Trifunovića, Isidora Mijanović, osuđena je po Zakonu o strancima na novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka u Srbiji, saznaje "Blic", ali kazna još uvek nije pravosnažna.


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook