Pripada mu veliko bogatstvo

Princ Harry od danas ima velike ovlasti: Napunio je 40 godina, a William je bijesan

Showbizz15.09.24, 10:52h

Princ Harry od danas ima velike ovlasti: Napunio je 40 godina, a William je bijesan
Harry danas slavi 40. rođendan, a to za njega znači samo jedno - konačno će dobiti veliko nasljedstvo

 

 

Kada su u siječnju 2020. princ Harry i Meghan Markle napustili kraljevske dužnosti i odselili iz Velike Britanije, odnos s članovima obitelji naglo su zahladili. U svojim memoarima 'Rezerva' Harry je optužio brata, ali i Kate Middleton da su se ružno ponašali prema Meghan.

 

Otkrio je i dosad nepoznate detalje o životu kraljevske obitelji, a oni su mu to itekako zamjerili. I dok su Meghan i Harry gostovali kod Oprah Winfrey te snimili dokumentarnu seriju za Netflix o načinu života u britanskoj kraljevskoj obitelji, a za ta dva istupa su dobili milijune, na neko vrijeme bi sada mogli prestati govoriti o Harryjevima jer će novac dobiti na drugi način. 

 

Harry danas slavi 40. rođendan, a to za njega znači samo jedno - konačno će dobiti veliko nasljedstvo. Čak 8,5 milijuna dolara iz kraljevskog fonda 'sjest' će na njegov račun. Riječ je o fondu koji je osnovala njegova pokojna prabaka, majka kraljice Elizabete II. Umrla je 2002., a prije smrti je osnovala zakladu za svoju obitelj vrijednu 90 milijuna dolara. Jedan od uvjeta bio je da će Harry dobiti svoj dio kad napuni 40. 

 

Iako je zabio nož u leđa svojima više puta otkako je preselio u Ameriku, a pojedinci tvrde da još nije svjestan koliko će se kajati što je sve ostavio zbog žene, William i Kate nisu mogli ništa učiniti da Harry ne dobije taj veliki financijski 'poguranac'. Izvor blizak kraljevskoj obitelji tvrdi da su Kate i William poludjeli zbog količine novca koji dobiva Harry, prenosi Story.

 

- William je prilično zgrožen što će Harry još jednom dobiti novac i odnositi milijune natrag u svoj dom u Montecitu, a da za to nije ni prstom mrdnuo. Ne može učiniti ništa u vezi s tim, osim odmahnuti glavom. Ali da je bilo po njegovoj volji, Harry ne bi dobio ovu plaću. William ne misli da je njegov brat u ikakvoj poziciji da dobije ovu milostinju. I daje do znanja da misli da je to prilično pokvarena situacija - rekao je izvor za strane medije. 

 

Navodno je Williama razbjesnilo i to što on za 40. rođendan nije dobio toliko novca, pa se vjeruje i kako je stariji brat ljubomoran na mlađeg. Harry i Meghan imaju dvoje djece, sina Archieja (5), koji je rođen u Velikoj Britaniji te kćer Lilibet Dianu (3), koja je rođena u Americi. 

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook