Izvori tvrde

Kate Middleton je lagala svima, procurila istina o njenom i Charlesovom zdravlju?

Showbizz14.09.24, 14:42h

Kate Middleton je lagala svima, procurila istina o njenom i Charlesovom zdravlju?
Izvori bliski Palači tvrde da, unatoč idilično oslikanoj priči iz videa, Kate i njen svekar, kralj Charles, uopće nisu u dobrom stanju.

 

 

Svijet je odahnuo početkom ovog tjedna kada je Kensingtonska palača objavila video princeze Catherine, princa Williama i njihove djece, kojim je objavljeno da je princeza završila s kemoterapijom i da će se vratiti određenim javnim dužnostima.

 

 

- Ovo je vrijeme prije svega podsjetilo Williama i mene da stanemo i razmislimo te da budemo zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Jednostavno voljeti i biti voljen...Učinit ću sve što mogu da se riješim raka i to je sada moj fokus. Iako sam završila s kemoterapijom, moj put do izlječenja i potpunog oporavka je dug i moram nastaviti svaki dan uzimati onako kako dođe... Ipak, veselim se povratku na posao i još nekoliko javnih angažmana u nadolazećim mjesecima kad budem mogla - rekla je Kate na snimci.

 

Međutim, izvori bliski Palači tvrde da, unatoč idilično oslikanoj priči iz videa, Kate i njen svekar, kralj Charles, uopće nisu u dobrom stanju.

 

- Kate nije u remisiji niti se riješila raka - tvrdi izvor za News Nation.

 

- Uopće nije u dobrom stanju. I nju i Charlesa čeka težak put. Mislio sam da se Charles lakše liječi, ali oboje nisu dobro - dodao je izvor.

 

Postoji zabrinutost da 'jedno od njih neće dugo živjeti', što znači da postoje i planovi u slučaju najgoreg. Kensingtonska palača nije odgovorila na upite o zdravlju dvoje članova kraljevske obitelji, prenosi Story.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook