POSVE DRUGAČIJA

Goli stomak, jež frizura i šminka: Marija Šerifović kakvu do sada niste vidjeli

Showbizz12.09.24, 12:55h

Goli stomak, jež frizura i šminka: Marija Šerifović kakvu do sada niste vidjeli
Iako je svojim nevjerovatnim talentom i harizmom osvojila publiku, Marija je uspjela sve da razoruža i upečatljivim, sportskim stilom oblačenja i kratkom kosom koja je godinama njen zaštitni znak

 

 


Marija Šerifović jedna je od rijetkih javnih ličnosti koja je ostala dosljedna svom kežual načinu oblačenja, bez previše šminke i uljepšavanja. Ali da li ste je ikad vidjeli sa full make up-om?


Redakcija Nove.rs jeste, kažu da izgleda posve drugačije.


Iako je svojim nevjerovatnim talentom i harizmom osvojila publiku, Marija je uspjela sve da razoruža i upečatljivim, sportskim stilom oblačenja i kratkom kosom koja je godinama njen zaštitni znak.


Ipak, na početku karijere Marija je eksperimentisala sa izgledom, a na snimanju spotova za pjesme sa prvog albuma furala je drugačiji imidž.


Fotograf Zoran Kuzmanović Munja prisustvovao je snimanju njenog spota za pjesmu „Znaj da znam“ koju je objavila 2003. godine i zabilježio nevjerovatne fotografije koje danas dokazuju koliko je Marija zaista (bila) drugačija.


U kratkoj majici u kojoj se nazire goli stomak, sa jež frizurom i šminkom Marija je pozirala srpskom fotografu i još tada istakla da voli naglašeno sportski stil oblačenja.


Sve to možete pogledati ovdje.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook