FOTO/ DETALJI IZ PROŠLOSTI

Melina Džinović pršti nauljena na plaži, ima duge izvajane noge i tijelo top modela: Kad je ljubav bila na vrhuncu...

Showbizz09.09.24, 20:57h

Melina Džinović pršti nauljena na plaži, ima duge izvajane noge i tijelo top modela: Kad je ljubav bila na vrhuncu...
Na fotografijama je Melina pozirala u ferari crvenom kupaćem kostimu, a mnogi nisu mogli da skinu pogled sa njenih dugih izvajanih i nauljenih nogu

 

 


Sve je o njima već ispisano... Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu. U bračne vode stupili su 12 godina kasnije, a nakon 22 godine ljubavi se razveli...


A sada je Blic došao u posjed fotografija koje su nastale baš u periodu kada je njihova ljubav bila veoma jaka i kada su važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.


Oni su jedno od posljednjih idiličnih ljetovanja proveli porodično u Kanu, gdje su svojevremeno i živjeli. Haris je tada gazio šestu deceniju, dok je Melina bila u ranim tridesetima i izgledala poput modela.


Ona je sa bivšim mužem uživala u ekskluzivnom ljetovanju na Azurnoj obali i nije skidala osmijeh sa lica. Džinovići nikada nisu žalili novac za putovanja, markiranu garderobu, skupocjene automobile, pa tako su i za ovaj odmor iskeširali ogromnu cifru novca.

 

melina-dzinovic-plaza-2


Na fotografijama je Melina pozirala u ferari crvenom kupaćem kostimu, a mnogi nisu mogli da skinu pogled sa njenih dugih izvajanih i nauljenih nogu.


Ona na nekoliko slika nije skidala ruke sa muža, a isto i on sa nje, te je jasno koliko su bili zaljubljeni u tom periodu.

 

Sve fotografije pogledajte ovdje

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook