Nevjerovatno

Influenserica istetovirala Trumpovo prezime na čelu: Sada se pokajala i traži novac da ukloni

Showbizz05.09.24, 19:44h

Influenserica istetovirala Trumpovo prezime na čelu: Sada se pokajala i traži novac da ukloni
Njena priča nastavila je izazivati interes i komentare na društvenim mrežama, a rasprava oko ovog kontroverznog poteza ne prestaje

 

 

Influenserica Rein Monro dva puta je šokirala obožavatelje – prvi put kada je preko cijelog čela istetovirala ime bivšeg američkog predsjednika Donalda Trimpa. Tada je njen izbor ukrasa na licu izazvao podijeljena mišljenja - neki su je podržavali, dok su mnogi izražavali nezadovoljstvo i kritiku.

 

Međutim, nedavno je Monro ponovo iznenadila kada je objavila kako želi ukloniti tu tetovažu. Kao razlog za tu odluku navela je negativne reakcije i mržnju koju je doživjela zbog svog poteza. Influenserica tvrdi kako je pritisak javnosti i količina osuda s kojima se suočila bio previše za nju, što ju je nagnalo da se predomisli.

 

Proces uklanjanja tetovaže nije ni brz ni jeftin – Monro je otkrila da bi troškovi mogli iznositi oko 5.000 dolara. Kako bi prikupila potreban novac, odlučila se obratiti svojim pratiteljima, pozivajući ih da joj pomognu donacijama.

 

Njena priča nastavila je izazivati interes i komentare na društvenim mrežama, a rasprava oko ovog kontroverznog poteza ne prestaje.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook