Izrevoltiran

Efendić prozvao NiP-ovce: 'To je ta stranka, Narod i prah i u historiji nikada nije bilo gore...'

Front05.09.24, 18:10h

Efendić prozvao NiP-ovce: 'To je ta stranka, Narod i prah i u historiji nikada nije bilo gore...'
"Pozivam portal Istinomjer da dotičnima odgovori da li je općina na bilo koji način finansirala njihove analize i istraživanja"

 

 

Nakon što su ga prozvali iz Naroda i Pravde i nakon objave Istinomjera o rezultatima dugogodišnje analize rada općinskih načelnika, oglasio se i Semir Efendić.

 

- Dan nakon što je portal Istinomjer objavio rezultate dugogodišnje analize rada općinskih načelnika prema kojoj sam kao načelnik općine ocijenjen najbolje u Kantonu Sarajevo sa najviše realiziranih stavki iz programa datog prije 4 godine, iz stranke Naroda i praha pišu nekakva saopćenja kako se općinskim novcem plaća promocija načelnika. 

 

Pozivam portal Istinomjer da dotičnima odgovori da li je općina na bilo koji način finansirala njihove analize i istraživanja. 

 

U ovoj stranci ne razumiju potrebu i zakonsku obavezu općine da javnost informiše, naročito da objavljuje javne oglase u svim djelatnostima rada općine koji se naravno plaćaju, pa budžetska sredstva namijenjena oglasima za prijem radnika, stipendije, kreditna sufinansiranja, prodaju nekretnina i sl., pripisuju promociji načelnika. 

 

To je ta stranka - Narod i prah, koja upravlja vodovodnim sistemom u Kantonu Sarajevo, preduzećem KJKP Rad, Ministarstvom osnovnog obrazovanja, i brojnim drugim oblastima u kojima vlada potpuni haos i stanje koje u historiji nikada nije bilo gore - istakao je Efendić.

 

 
(DEPO PORTAL/mm)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook