Nekom slomljeno srce, nekom deblji novčanik

Drama u najavi: Bena Afflecka i Jennifer Lopez čeka preskup razvod

Showbizz04.09.24, 12:27h

Drama u najavi: Bena Afflecka i Jennifer Lopez čeka preskup razvod
Iako se Affleck tokom čitavog braka žalio zbog previsokih troškova njihovog luksuznog načina života, Lopez je shvatila da je većinu finansirala samostalno, a sada želi svoj novac nazad

 

 

Iako razvod Bena Afflecka i Jennifer Lopez još uvijek nije donio nikakve šokantne vijesti o uskoro bivšim supružnicima, ne znači da će proći u potpunom miru. Pričalo se da je pjevačica željna osvete jer se osjeća osramoćeno, a problem bi mogao izazvati i predbračni ugovor.

 

Iako je Lopez svojevreno otpjevala kako njena ljubav ne košta, ova sudska rasprava mogla bi je itekako koštati.

 

Prilikom vjenčanja, par nije potpisao predbračni ugovor, što u njihov razvod donosi i raspravu o imovini koju su stekli tokom trajanja braka. Prema državnom zakonu Kalifornije, samo prihod koji su Lopez i Affleck zaradili ili imovina koju su stekli tokom svoje dvogodišnje zajednice smatrat će se zajedničkom imovinom i podložnom podjeli, a oboje su u protekle dvije godine radili na većim projektima.

 

Prema izvoru, trenutno postoje neke nedoumice oko finansija, a par je angažirao visoko ovlaštenu advokaticu za razvode Lauru Wasser, čija lista klijenata uključuje i Kim Kardashian i Kevina Costnera.

 

Lopez je od suda zatražila da njoj i Afflecku uskrati mogućnost naplate bračne potpore, a u toku je i procjena ko je koliko finansijski uložio u brak.

 

Pjevačica navodno smatra kako je ona finansirala većinu njihovog raskošnog načina života, a sada će tražiti polovicu bogatstva svog uskoro bivšeg supruga.

 

(DEPO PORTAL/au)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook