Milorad Dodik u Stanarima:

'Vučić je na specifičan način objedinio srpski narod, ostanimo okupljeni oko Srbije, ideje Republike Srpske, oko SPC i Vučića'

Front02.09.24, 12:17h

'Vučić je na specifičan način objedinio srpski narod, ostanimo okupljeni oko Srbije, ideje Republike Srpske, oko SPC i Vučića'
Danas je historijski dan za Stanare, jer je došao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao je predsjednik RS Milorad Dodik tokom svečanosti otvaranja Doma zdravlja Srbija

 

 

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas, na svečanom otvaranju Doma zdravlja u Stanarima, da je ovo historijski dan za to mjesto zato što je došao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, javlja Tanjug.

 

- Danas je historijski dan za Stanare, jer je došao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao je predsjednik RS Milorad Dodik tokom svečanosti otvaranja Doma zdravlja Srbija u ovoj općini.

 

- Realizovali smo mnoge zajedničke projekte. Vučić je na specifičan način objedinio srpski narod - rekao je Dodik te zahvalio Srbiji što je podržala i finansirala izgradnju novog Doma zdravlja u Stanarima.

 

- Mi moramo završiti autouput prema Srbiji - dodao je i istakao da se treba okupiti oko ideje Srbije koju sprovodi Aleksandar Vučić, naveo je.

 

- Srbija je sama, bez pritiska, preuzela obavezu da brani srpski narod. To i nama daje snagu - izjavio je Vučić i dodao da u skoro u svim općinama Republike Srpske postoje investicije Srbije.

 

- Mi smo narod slobode i mira. Nećemo prihvatiti koncepcije koje urušavaju slobodu. Bez Srpske mi nemamo slobode - naveo je Dodik, dodavši da Srbi trebaju ostati okupljeni oko Srpske, Srbije i Srpske pravoslavne crkve.

 

- I da ostanemo okupljeni oko politike Vučića, koja je ispravna - naglasio je Dodik.

 

(DEPO PORTAL/au)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook