Kultura na ulice 2024!

Izmjene javnog gradskog prijevoza u subotu: 'Disney čarolija' na Trgu Susan Sontag

Hronika30.08.24, 17:16h

Izmjene javnog gradskog prijevoza u subotu: 'Disney čarolija' na Trgu Susan Sontag
U subotu, 31. augusta u večernjim satima, doći će do izmjena u javnom gradskom prijevozu zbog specijalnog programa Narodnog pozorišta Sarajevo

 

 

Iz preduzeća Gradski saobraćaj d.o.o Sarajevo, za 31. august u večernjim satima, najavljene su izmjene u odvijanju javnog gradskog prijevoza putnika. Linije koje polaze sa terminala Dom Armije mijenjat će polazni terminal i polazit će sa terminala Drvenija, a zbog izvođenja javnog događaja na Trgu Susan Sontag, navodi se u saopćenju za medije.

 

- U skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja, zbog javnog događaja na Trgu Susan Sontag, 31.augusta u vremenu od 20:00 do 23:30 sati, doći će do privremene obustave saobraćaja u ulici Branilaca Sarajeva, od raskrsnice sa ulicom Ćemaluša do raskrsnice sa ulicom Radićeva, i ulica Kulovića, od raskrsnice sa ulicom Obala Kulina bana do raskrsnice sa ulicom Maršala Tita. To će dovesti do izmjene u odvijanju javnog gradskog prijevoza putnika, linije koje polaze sa terminal0a Dom Armije mijenjat će polazni terminal i polazit će sa terminala Drvenija - saopćila je Služba za odnose sa javnošću KJKP GRAS.

 

Podsjetimo, u okviru specijalnog programa Narodnog pozorišta Sarajevo Kultura na ulice 2024! u subotu, 31. avgusta sa početkom u 20:30 sati na Pozorišnom trgu Susan Sontag, sarajevska publika moći će uživati u koncertu poznatih melodija iz Disney svijeta pod nazivom Disney čarolija u izvedbi orkestra Sarajevske filharmonije i solista Aide Mušanović Arsić i Karla Miličevića.

 

(DEPO PORTAL/au)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook