FOTO/ 2400 eura noć

Rigorozna pravila u luksuznoj vili Nede Ukraden: Nećete vjerovati šta je sve zabranjeno

Lifestyle30.08.24, 16:44h

Rigorozna pravila u luksuznoj vili Nede Ukraden: Nećete vjerovati šta je sve zabranjeno
Vila Nede Ukraden u Hrvatskoj izdaje se po vrtoglavim cijenama i još rigoroznijim pravilima

 

 

Pjevačica Neda Ukraden godinama je razmišljala o tome da bi bilo lijepo da se vrati na mjesto odakle je potekla, a sada joj se ta želja i ostvarila.

 

Neda Ukraden osim što posjeduje luksuzan stan u Beogradu, ima još dvije nekretnine na moru. U pitanju su dvije predivne kuće, jedna u Bokokotorskom zalivu i luksuzna vila u blizini Imotskog u Hrvatskoj.

 

Navodno je pjevačica odlučila da izda ovu nekretninu zainteresovanima, tačnije, onima koji mogu sebi da priušte. Cijena za iznajmljivanje vile je od 2400 eura pa naviše, a gosti daju i kaparu u visini od 500 eura.

 

Kako navodi Kurir, za ovu nekretninu postavljen je oglas u kojem piše da vila ima pet spavaćih soba, besplatan privatni parking, garažu i besplatan internet. Pjevačica je strogo zabranila kućne ljubimce, zabave i pušenje.

 

U vili se nalazi opremljena kuhinja sa raznim aparatima, dnevni boravci, terase, kupatila opremljena mašinama za pranje veša. Svaka luksuzna nekretnina mora da ima i kamin, kao i televizore u svakoj prostoriji.

 

Na prelijepoj terasi možete uživati u ležaljkama, baštenska kuhinja je kao stvorena za roštiljanje. Postoji i malo igralište za djecu, džakuzi, ali i soba sa saunom.

 

Vila Nede Ukraden sada je dom iz snova, a sudeći prema fotografijama prvi posjetioci su već bili kod pjevačice u gostima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

Zvijezda nekadašnje Jugoslavije je na društvenim mrežama objavila fotografije koje svjedoče o tome da je Neda sebi izgradila još jedan raj na zemlji, u kojima ne uživa sama već su tu njeni najvoljeniji, prijatelji i porodica.

 

Vila Nede Ukraden nalazi se na samo 30 km od mora, ali je pjevačica ipak željela da užitak tokom boravka bude potpun, pa je u dvorištu napravila ogroman bazen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

(Kurir.rs/DEPO PORTAL/au/Foto: Instagram)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook