VIDEO/ Venecijanski filmski festival

Nicole Kidman javno progovorila o scenama seksa u filmu Babygirl: "Bila sam primorana da nastavim"

Showbizz29.08.24, 17:53h

Nicole Kidman javno progovorila o scenama seksa u filmu Babygirl:
- U jednom trenutku sam pomislila da više ne želim da me iko dodiruje. Nisam to više htjela da radim, ali sam bila primorana da nastavim - izjavila je

 

 

Na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu premijerno će biti prikazan erotski triler "Babygirl", u kojem glavnu ulogu igra oskarovka Nicole Kidman.

 

Iako je već glumila u filmovima sa intimnim scenama, izgleda da joj je snimanje scena seksa u ovom filmu bilo posebno teško, prenosi b92.

 

- Snimala sam filmove koji su prilično razotkrivajući, ali nijedan nije bio ovakav - izjavila je za Vanity Fair, objašnjavajući da je snimanje tih scena trajalo prilično dugo.

 

- Nikada nisam uspjela da se u potpunosti izvučem iz toga. Bila sam nervozna. U jednom trenutku sam pomislila da više ne želim da me iko dodiruje. Nisam to više htjela da radim, ali sam bila primorana da nastavim - rekla je.

 

Kidman je opisala seksualne scene kao nešto što svi rade u privatnosti, ali upravo taj element skrivanja joj je bio problematičan.

 

- Osjećala sam se vrlo izloženo, kao glumica, kao žena i kao ljudsko biće - izjavila je.

 

 

Podsjetimo, sinoć je otvoren Filmski festival u Veneciji, jedan od najprestižnijih festivala u svijetu filma, i traje do 7. septembra.

 

U Veneciji su se okupile brojne glumačke zvezde, a na velikom platnu bit će prikazani neki od najiščekivanijih filmova u ovoj godini.

 

Film koji je otvorio festival je "Beetlejuice Beetlejuice" reditelja Tima Burtona, a bio je jedan od najiščekivanijih naslova na ovogodišnjem festivalu.

 

 

(b92/DEPO PORTAL/au)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook