800 hiljada lajkova

'Ne želim da moja žena ovo vidi': David Beckham fotografijom iz teretane zapalio internet

Showbizz27.08.24, 15:55h

'Ne želim da moja žena ovo vidi': David Beckham fotografijom iz teretane zapalio internet
- Moja supruga je rekla da je moja narandžasta majica bila presvijetla, pa sam je skinuo. Victoria, iako osuđuješ moju odjeću za vježbanje, znam da je zapravo voliš - našalio se Beckham u opisu fotografije

 

 

David Beckham se na Instagramu pohvalio fotografijom iz teretane. Pozirao je bez majice, samo u kratkim hlačama i tenisicama.

 

- Moja supruga je rekla da je moja narandžasta majica bila presvijetla, pa sam je skinuo. Victoria, iako osuđuješ moju odjeću za vježbanje, znam da je zapravo voliš - našalio se Beckham u opisu fotografije koja je skupila gotovo 800 hiljada lajkova.

 

.

U komentarima su se odmah javile brojne obožavateljice.

 

"Hvala ti na ovome, Victoria", "Da, ovo nije dobra boja majice. Najbolje je da je ne oblačiš ponovo", "I dalje si nogometaš sa najviše stila", "Žena je uvijek u pravu, puno ti je bolje ovako", "Izgledaš predobro", neki su od komentara.

 

Prije nekoliko mjeseci David je objavio snimku na kojoj vježba bez majice. Pokazao je dio svog napornog treninga, a fanovima su tada za oko zapeli njegovi trbušnjaci, kao i brojne tetovaže na tijelu.

 

"Ti si poput vina, s godinama sve bolji", "Uvijek si snažan", "Ovo mi je uljepšalo dan", "Ne želim da moja žena ovo vidi", pisali su mu.

 

(DEPO PORTAL/au)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook