Važno za znati

Sutra se zatvara SFF, evo gdje će sve biti potpuna obustava saobraćaja

Hronika22.08.24, 15:37h

Sutra se zatvara SFF, evo gdje će sve biti potpuna obustava saobraćaja
Inače, organizatori Adriatique @ Eternal Flame, festival Garden of Dreams, najavili su vrhunsku muziku i audio vizuelni show koji će se prožimati kroz cijelu Titovu ulicu

Trideseti Sarajevo Film Festival zatvara se sutra, a tim povodom će se ispred Vječne vatre održati događaj - Adriatique @ Eternal Flame.


Zbog toga će ulica Maršala Tita ulica, od spomenika Vječna vatra do spoja sa ulicom Radićeva u Sarajevu, u petak, od 15 sati, biti zatvorena za saobraćaj.


U skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo, a zbog održavanja spomenute manifestacije i obustave saobraćaja u ovoj ulici, od 15 sati, u petak, do 5 sati, u subotu, mijenja se i režim odvijanja javnog gradskog prevoza.


Kako iz KJKP GRAS-a navode, tramvajski saobraćaj će se odvijati na relaciji Iližda - Skenderije.


- Također, autobuska linija 31e Vijećnica - Dobrinja će mijenjati trasu tako što će od Skenderije saobraćati trolejbuskom trasom do Trg Austrije i nazad, saopćeno je iz GRAS-a.


Inače, organizatori Adriatique @ Eternal Flame, festival Garden of Dreams, najavili su vrhunsku muziku i audio vizuelni show koji će se prožimati kroz cijelu Titovu ulicu. 


- Događaj počinje od 18 sati i svi ste dobrodošli, kazao je Renad Čelik, direktor Garden of Dreams Festivala.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook