Pucao i u sebe

Poznato stanje trostrukog ubice iz Sanskog Mosta, čeka na operaciju

Hronika21.08.24, 13:14h

Poznato stanje trostrukog ubice iz Sanskog Mosta, čeka na operaciju
- Pacijent je dovezen u Urgentni centar UKC-a sa prostrelnom ranom grudnog koša. Pacijent je svjestan i trenutno su dijagnostičke procedure u toku, te je planiran operativni zahvat. Sve dalje prognoze su krajnje preuranjene - naveli su iz UKC-a

 

 

Mehmed Vukalić, osumnjičeni za trostruko ubistvo u Gimnaziji u Sanskom Mostu, dovezen je u Univerzitetski klinički centar u Banjoj Luci i u svjesnom stanju, potvrđeno je za ATV.

 

- Pacijent je dovezen u Urgentni centar UKC-a sa prostrelnom ranom grudnog koša. Pacijent je svjestan i trenutno su dijagnostičke procedure u toku, te je planiran operativni zahvat. Sve dalje prognoze su krajnje preuranjene - naveli su iz UKC-a.

 

Pucnjava se dogodila jutros oko 10.15 sati. Prema nezvaničnim informacijama Vukalić je pucao i ubio direktora gimnazije Nijaza Halilovića, profesoricu engleskog Gordanu Nidžan, i sekretaricu Nisvetu Kljunić.

 

Motiv su navodno određene nesuglasice koje su ranije postojale jer su ljudi koji su upucani bili dio komisije koja je suspendovala Vukalića.

 

(DEPO PORTAL/au)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook