ko je u pravu?

Turisti ukazali na jednu od najgorih prevara iznajmljivača apartmana

Lifestyle20.08.24, 19:18h

Turisti ukazali na jednu od najgorih prevara iznajmljivača apartmana
Turistkinja Emma Byrne to je vrlo slikovito prikazala za vrijeme svog boravka u Dubrovniku

 

 

 

Vrijeme je relativan pojam, ako je suditi po novim objavama s naše obale koje se šire popularnim TikTokom. Turisti koji ljetuju u Hrvatskoj počeli su objavljivati videe u kojima pokazuju put do apartmana ili plaže koji bi trebao trajati pet ili deset minuta, kako su to oglasili iznajmljivači na Bookingu i sličnim stranicama, piše Dnevno.hr

 

No, čini se da je situacija na terenu nešto drugačija pa upozoravaju kako je put znatno teži ili duži nego što su očekivali. Jednima se nikako nisu omilile bezbrojne stepenice koje su česte po mjestima na našoj obali, dok drugima pak smeta što se do apartmana moraju vraćati uzbrdo.

 

Turistkinja Emma Byrne to je vrlo slikovito prikazala za vrijeme svog boravka u Dubrovniku. Ona se na TikToku našalila na to kako u stvarnosti izgleda šetnja u Hrvatskoj, a njena objava mnoge je nasmijala do suza.

 

- Ono kad na Google Mapsu piše da je četiri minute šetnje, ali to je Hrvatska - napisala je Emma koja je na snimci bila vidljivo uspuhana dok se penjala na vidikovac.

 

 

“Umirem”, dodala je u snimci, a tiktokeri koji se isto odmaraju u Hrvatskoj podijelili su svoje dojmove otkrivši u komentarima kako se itekako mogu poistovjetiti s onime što je sama proživjela.

 

Ko je u pravu, turisti ili iznajmljivači, prosudite sami nakon što odgledate snimke.

 

 

(DEPO PORTAL/af)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook